Från Studentambassadör till Kandidatansvarig!

Idag har vi glädjen att presentera vår Kandidatansvarige Josefine Kindahl! Josefine har varit en del av oss på Industrikompetens & Skill sedan 2015, då hon började som studentambassadör hos oss, parallellt med sina studier. Hon gick sedan vidare till en roll som HR-assistent och idag är hon heltidsanställd! 

Klassisk sportfråga: Hur känns det?
Det känns otroligt roligt! Äntligen är jag färdig med mina studier och kan på heltid ägna mig åt Industrikompetens & Skill!

Vad kommer du ha för roll på Industrikompetens och Skill?
Jag kommer gå in i min tredje roll på företaget. År 2015 började jag som Studentambassadör, vilket senare kom att bli en roll som HR-assistent och nu kommer jag att agera Kandidatansvarig. Främst kommer jag ägna mig åt att hitta rätt kompetens till Saab – ett av våra ägarföretag!

Vad har du för bakgrund?
Jag har precis tagit min examen som Beteendevetare inom psykologi och HR. De senaste åren har inneburit mycket tid till studier. Vid sidan av studierna har jag jobbat deltid på Industrikompetens & Skill, vilket har varit en otroligt värdefull erfarenhet.

Vad ser du mest fram emot i ditt nya jobb i Linköping?
Jag ser fram emot att träffa och hjälpa många av de kandidater som ansöker till våra tjänster samt att till skillnad från tidigare – få följa processerna från början till slut! Självklart ser jag även fram emot att få spendera mer tid med den fantastiska och kompetenta samling av kollegor som jobbar här!

Vill du likt Josefine ta dig an rollen som Studentambassadör? Du kommer då vara våra ögon och öron på universitetet, delta i vår monter på mässor, anordna föreläsningar och studiebesök, sprida jobbannonser i dina nätverk etc. Som studentambassadör jobbar du ca en dag per vecka, med stor möjlighet att förlägga tiden så att det fungerar med studierna. Kontakta mig så berättar jag mer!

Ida.thidblom@skill.se
072-251 2497

 

 

Inlägget Från Studentambassadör till Kandidatansvarig! dök först upp på Industrikompetens.