Junior mjukvaruutvecklare för inbyggda system inom simulering

Vill du arbeta med världsledande produkter inom ett högteknologiskt internationellt företag? Vill du utvecklas vidare inom simulering? Ta chansen att lära av de bästa på Saab Training & Simulation i Huskvarna.

Jönköping
Heltid
Uthyrning, 1 plats
IT
2017-06-21
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab Training & Simulation är världsledande inom avancerad militär utbildningsmateriel och utvecklar, tillverkar och marknadsför lasersimulatorsystem, instrumenterade träningsanläggningar, målmateriel samt tjänster som service och underhåll av levererade system.

Våra anställda är vår viktigaste tillgång och vi jobbar kontinuerligt med kompetensutveckling och har ett starkt fokus på gemensamma värderingar.

dina arbetsuppgifter

I tjänsten ingår du i ett team om fem personer på avdelningen Vehicle, Helicopter & Anti-Tank Weapon Simulation Systems. Ni arbetar med utveckling för inbyggda system med fokus på objektorienterad programmering och på realtidskritiska tillämpningar. Du kommer att tillsammans med ditt team vara med och vidare- och nyutveckla system för träning- och fordonssimulering. Det är en bred roll där du också har kontakt med kund och möjlighet att förevisa och berätta om produkterna som ni tar fram, resor i tjänsten kan därför bli aktuellt

din profil

Vi vill att du bidrar till det öppna och positiva klimat som idag finns i teamet. Vi uppmuntrar egna initiativ och hoppas att du också triggas av att ständigt utmanas. För att våra produkter ska fortsätta att vara i världsklass krävs en insikt i vikten av god dokumentation och spårbarhet.

Du har:
- En högskole- eller civilingenjörsexamen inom programvaruutveckling/elektronik
- Kunskaper i C/C++
- Kunskaper kring att felsöka och testa hårdvara och mjukvara
- Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
- Att mäta och felsöka i elektronik med hjälp av oscilloskop
- Korthållsradioapplikationer exempelvis BlueTooth eller WiFi
- Realtidsoperativsystem
- Linux

ansökningsförfarande

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Skill, Ida Thidblom, ida.thidblom@skill.se alt. 0722512497.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

ANSÖK TILL JOBBET