Junior mjukvaruutvecklare för Gripen E

I början av din karriär? Gillar du att arbeta agilt? Nu har du chansen att vara med och utveckla högteknologiska avionikfunktioner för Gripen E och andra flygande farkoster på Saab.

Linköping
Heltid
Uthyrning, 5 platser
IT
2017-05-07
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Just nu befinner sig Saab i en expansiv fas och söker medarbetare som kan vara med och utveckla framtiden tillsammans med oss. På utvecklingsavdelningen inom affärsområdet Aeronautics arbetar man med hela systemutvecklingskedjan, från hårdvara till mjukvara och från taktiska och tekniska stödsystem till flygande system. Man arbetar och löser uppgifter tillsammans i agila team med många kontaktytor internt på Saab.

dina arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare kommer du in i ett härligt team med högt i tak och öppet klimat. Här har du goda möjligheter att påverka arbetssättet som passar just ditt team bäst, exempelvis kan du arbeta enligt Scrum, Kanban eller varför inte parprogrammera? Ni jobbar med att utveckla säkerhetskritisk mjukvara till Gripen E och därför blir dokumentation och struktur en naturlig del i utvecklingsarbetet. Som junior mjukvaruutvecklare erbjuds du en god introduktion i form av kurser och utbildningar under din första tid på Saab.

din profil

Vi söker dig som:
- Har programmeringsvana
- Är intresserad av att jobba med C/C++
- Triggas av problemlösning
- Har en god systemförståelse

Om du gillar att arbeta i högt tempo och trivs med att få mycket eget ansvar finns det nu goda möjligheter att utvecklas tillsammans med Saab och att vara med och påverka teknikutvecklingen.

Vi tror att du:
- Är prestigelös och ansvarstagande
- Är nyfiken på komplexa tekniska lösningar
- Tar initiativ och involverar kollegor i arbetet

ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Industrikompetens & Skill.
Uppdraget är en hyrrekrytering som inleds med sex månaders konsultuppdrag med möjlighet till anställning på Saab.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka.
Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare:

Ida Thidblom, 013-32 94 16 alternativt ida.thidblom@skill.se

Erica Wiquist, 013-32 94 05 alternativt erica.wiquist@skill.se

om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering, Bemanning och Omställning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET