Elkonstruktör till Swisslog

Har du erfarenhet av elkonstruktion men känner dig redo att axla ett större produktansvar? Triggas du dessutom av problemlösning och förbättringstänk? Då kan du bli vår nästa stjärna på Swisslog!

Boxholm
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Teknik
2017-06-11
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Swisslog är en global leverantör av integrerade logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Företaget är specialister inom branschspecifika lösningar och erbjuder ett brett spektrum av tjänster, system och produkter. Huvudkontoret ligger i Schweiz och organisationen har ca 2500 anställda i mer än 20 länder och kunder i mer än 50 olika länder. Swisslog Pallet Technology Center (PTC) i Boxholm utvecklar, producerar och levererar automatiska staplingskranar (Vectura) och transportörer (ProMove) inklusive PLC- och PC-baserade styrsystem för kvalificerade tillämpningar inom distribution och tillverkning. Deras produkter installerar och driftsätts ute på site världen över. Antalet anställda är ca 150.

dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör på Swisslog får du möjlighet att arbeta med spännande kund- och utvecklingsprojekt i hela kedjan. Du tar fram tekniska beslutsunderlag, föreslår lämpliga lösningar till kunden och arbetar med förbättringar för att effektivisera verksamheten – kanske föreslår du en ny teknik eller funktion som förbättrar en produkt?

I din roll som elkonstruktör kommer du också att agera teknisk support för sälj- och produktionsavdelningen. Arbetet sker främst i EPLAN P8 som är det huvudsakliga ritverktyget.

I denna roll får du jobba med både bredd och spets, du håller en övergripande bild på dina projekt men utvecklar samtidigt din spetskompetens inom elkonstruktion tillsammans med erfarna kollegor. Du har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och även chansen att träffa kunder on site.

Du kommer in i ett härligt team som gärna vill bli ännu fler! Är du en av dem?

din profil

Framför allt tror vi att du har ett stort teknikintresse och triggas av problemlösning. Du djupdyker gärna i svåra tekniska problem och trivs med att ha flera arbetsprocesser igång samtidigt. Du arbetar lika bra i grupp som på egen hand och uppskattar att skifta däremellan. Det är en självklarhet för dig att arbeta på ett strukturerat och noggrant sätt och du har även en god kommunikativ förmåga i dialog med kunder och kollegor. Din tekniska nyfikenhet gör dig till en kreativ elkonstruktör som hela tiden strävar efter att utvecklas i rollen.

Vi tror att du har relevant utbildningsbakgrund samt erfarenhet av något ritverktyg inom elkonstruktion.

Engelska är koncernspråket och därför är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

ansökningsförfarande

Industrikompetens sköter rekryteringsprocessen och du blir anställd direkt på Swisslog. Du söker tjänsten via vår hemsida www.industrikompetens.se. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Emma Andersson, emma.andersson@industrikompetens.se

om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering, Bemanning och Omställning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET