Junior ingenjör med elinriktning till Saab

Är du nyutexaminerad och redo för ett spännande uppdrag? Vi söker dig som vill arbeta med elschemakonstruktion mot alla typer av flygande farkoster på Saab Aeronautics i Linköping!

Linköping
Heltid
Uthyrning, 1 plats
Teknik
2017-06-07
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Företaget var med och grundade Industrikompetens och är idag vår största ägare.

dina arbetsuppgifter

Den ena dagen är inte den andra lik. Som medarbetare på Saab Aeronautics kommer du dagligen arbeta med olika frågor inom elschemakonstruktion såsom underlag i CAD. Du kommer att formas in i rollen och får möjligheten att lära dig grunderna i arbetet. För att utreda vad som ska konstrueras kommer ditt ansvar vara att finna vilka parametrar som behöver tas i beaktning. Arbetet sker mot både den civila och militära marknaden på Saab.

din profil

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du har;
• Minst en högskoleingenjörsexamen med elinriktning
• Goda språkkunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift
• Ett svenskt medborgarskap då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du framåtsträvande, driven och har lätt för olika samarbetsformer. Du trivs med att arbeta både i grupp och individuellt. Det är viktigt att du tar egna initiativ och hittar alternativa vägar i ditt arbetssätt. Vidare har du en god kommunikation och för gärna diskussioner.

ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.industrikompetens.se redan idag.

Detta är ett långsiktigt uppdrag som initialt sträcker sig till slutet av året. Tillträde till tjänsten är omgående.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kindahl på mailadress josefine.kindahl@industrikompetens.se alt. 013-47 32 061

Låter det som något för dig? Väl mött med din ansökan!

om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET