Mjukvaruutvecklare för kommunikationssystem inom simulering

Nu har du chansen att utvecklas tillsammans med världsledande teknologi i ett internationellt bolag. På Saab Training and Simulation får du utmanas av det mest komplexa och högteknologiska. Är du redo?

Jönköping
Heltid
Uthyrning, 1 plats
IT
2017-06-21
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab Training & Simulation är världsledande inom avancerad militär utbildningsmateriel och utvecklar, tillverkar och marknadsför lasersimulatorsystem, instrumenterade träningsanläggningar, målmateriel samt tjänster som service och underhåll av levererade system.

Våra anställda är vår viktigaste tillgång och vi jobbar kontinuerligt med kompetensutveckling och har ett starkt fokus på gemensamma värderingar.

dina arbetsuppgifter

Saab Training & Simulation har utvecklat en Software Defined Radio plattform, med OMAP L 138, som används för överföring av data från mobila enheter till en övningscentral. Du kommer att jobba i ett korsfunktionellt team som ansvarar för utveckling av nästa generations datainsamlingsnätverk och för förvaltning av befintliga produkter.

I teamet om åtta personer arbetar ni självständigt men tätt ihop med varandra, ni utverkar kommunikationssystem och har många kontaktytor mot fler delar i företaget. Inledningsvis kommer du få en introduktion kring företaget och de verktyg du behöver för att komma igång med arbetet.

din profil

Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område och trivs att arbeta självständigt med ett nära samarbete med kollegor. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du trivs i ett team där ni lär av varandra och har högt i tak. Då det officiella koncernsspråket är engelska har du goda kunskaper i tal och skrift i såväl engelska som svenska.

Du har kunskap kring:
- Dataöverföring
- C/C++
- VHDL
- Inbyggda system
- Windows

Det är meriterande om du har erfarenhet kring:
- Telekommunikation
- Linux

ansökningsförfarande

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Skill, Ida Thidblom, ida.thidblom@skill.se alt. 0722512497.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

ANSÖK TILL JOBBET