Processoperatörer till livsmedelsföretag

Har du tidigare erfarenhet ifrån livsmedelsbranschen och känner att du vill komma till ett företag som strävar framåt och som erbjuder utvecklingsmöjligheter för rätt person? En kund i Linköping söker nu processoperatörer med start omgående. Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Linköping
Heltid
Rekrytering, 2 platser
2017-06-11
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Som processoperatör ansvarar du för att kundernas produkter produceras på ett effektivt sätt med ett kvalitativt resultat. Du kommer ingå i en grupp på en avdelning där man roterar mellan olika arbetsuppgifter.
Arbetsuppgifterna består bland annat av att:

- Optimera produktflödet för att få en effektiv produktion
- Köra processmaskin och pack enligt instruktioner
- Kontrollera kvalitet
- Dokumentera och rapportera enligt rutiner
- Felsöka och utföra enklare underhållsarbete

Skiftgång gäller i fabriken där både 2-skift och 3-skift kan bli aktuellt.

din profil

Vi söker dig som är driven, positiv och motiverad. Du är duktig på att kommunicera, arbetar bra i team och brinner för att nå riktigt bra resultat. Då kunden arbetar med att ständigt förbättra sina processer och arbetssätt söker vi efter en person som tar initiativ till att lösa problem, kommer med kreativa idéer och alltid vill lära sig nya arbetsuppgifter och utveckla sig själv.
Våra krav:

- Gymnasieutbildning med inriktning mot industri, teknik eller livsmedel, gärna påbyggt med en teknisk utbildning
- Datorvana
- God teknisk förståelse
- Truckkort och vana att köra truck
- Möjlighet att arbeta skift
- Erfarenhet av arbete inom process- eller livsmedelsindustri alternativt annat liknande arbete

ansökningsförfarande

Intervjuer och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökninar via mejl men har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Industrikompetens, Kristian Johansson, kristian.johansson@industrikompetens.se

om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET