Cloetta söker Förrådsansvarig

Har du ett brinnande intresse för utvecklingsarbete och tidigare erfarenhet från förrådsarbete? Då är du den vi söker. Vi befinner oss i ett läge där vi kommer att förändra och utveckla arbetet för både förrådsansvarig och underhållstekniker och söker därför en ny förrådsansvarig.

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Lager/Logistik
2017-05-17
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Holland och Italien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Plopp och Malaco. Cloetta har 13 fabriker i sex länder. Cloetta B-aktie handlas på NASDAQ OMX i Stockholm. Mer information finns tillgänglig på www.cloetta.com

dina arbetsuppgifter

Som förrådsansvarig är du en viktig del av underhållsavdelningen. Du kommer att ansvara för och utveckla Cloettas process för beställning. Den inkluderar arbete med att beställa, registrera orderbekräftelse, ha en effektiv ordermottagning inkluderat registrering av artiklar i både underhållssystem (Maintmaster), samt affärssystem M3 samt att ha kontroll över och ordning och reda på förrådet. I första hand är det underhållsteknikerna själva som ska lägga beställningar på material men du som förrådsansvarig bär ett ansvar för att se till att detta blir gjort genom att stötta och coacha.

När det gäller ordermottagning och registrering av artiklar är det du som förrådsansvarig som sköter detta. Både fysiskt och administrativt i de båda affärssystemen. Vidare är Cloetta, som tidigare nämnt, inne i en utvecklingsfas när det gäller förrådsarbetet vilket medför att du som förrådsansvarig till stor del kommer att arbeta med verksamhetsutveckling såsom utveckling av rutiner kring inköp. Detta arbete ska genomföras i en positiv LEAN-anda.

Att arbeta som förrådsansvarig innebär ett arbete med att serva andra delar av organisationen, och då i första hand underhållsavdelningen. I det arbetet ska fokus ligga på säkerhet, produktivitet och kvalitet.

Arbetstiderna är dagtid med tillämpning av flex.

din profil

Vi söker dig med övergripande kunskap inom underhåll samt grundläggande kunskap inom logistik. För att snabbt komma in i arbetet ser vi även att du har minst 2 års erfarenhet från liknande arbete. Vidare ser vi gärna att du har en KY-utbildning inom logistik alternativt en högskoleingenjörsutbildning. Du kan också förvärvat motsvarande kompetens i yrkeslivet. Att du har en gymnasialutbildning är ett krav.

För att klara av rollen krävs att du har vana av att arbeta i affärssystem samt att du är strukturerad som person. Då stor del av arbetet kommer handla om utvecklingsarbete söker vi dig som drivs av att sträva framåt och som har en förmåga att utveckla processer och rutiner. För att lyckas i rollen som förrådsansvarig är det viktigt att du är serviceinriktad, har en god kommunikativ förmåga och lätt att samverka med andra.

Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på flexibilitet och att du som person är prestigelös. Engelska och svenska är något som du behärskar flytande.

ansökningsförfarande

Cloetta samarbetar med Industrikompetens & Skill i den här rekryteringen. Är du intresserad av tjänsten så varmt välkommen med din ansökan via länken. Då urval och intervjuer sker löpande kan tillsättning ske innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare på Industrikompetens, Tove Werner, tove.werner@industrikompetens.se. Välkommen med din ansökan!

om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET