Erfarna Svetsare till Lecor i Kungälv

Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Just nu söker vi dig som vill arbeta som svetsare på Lecor i Kungälv som erbjuder ett omväxlande och kreativt arbete i stora moderna lokaler där de har norra Europas modernaste verkstad.

Kungälv
Heltid
Uthyrning, 1 plats
Industri/Tillverkning
2017-05-17
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

LECOR Stålteknik AB är ett väletablerat stålföretag med en modern produktionsanläggning på 6700 m² i Kungälv. Förutom att LECOR levererar vägbroar, järnvägsbroar och öppningsbara broar till Trafikverk, Kommuner och större byggföretag, Vi levererar omkring 3000 ton stålkonstruktioner per år, konstruktioner för allt från broar, industribyggnader, arenor och hamnanläggningar.

LECOR är en del av BE Group, ett av Sveriges ledande oberoende handels- och serviceföretag inom stål, armering, specialstål, rostfritt stål och aluminium. Genom LECOR så erbjuds kunderna möjlighet att handla förtillverkade komponenter till sina projekt eller verkstäder.

Koncernen har cirka 10 000 kunder inom bygg- och verkstadsindustrin. År 2015 omsatte koncernen ca 4 miljarder kronor och hade i genomsnitt ca 760 anställda.
Huvudkontoret ligger i Malmö och BE Group AB är sedan den 24 november 2006 noterat på Nasdaq OMX Stockholm

dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att svetsa material i produktionsmiljö.
Arbetet innebär även ritningsläsning och det är därför viktigt att du har kunskap inom detta.

din profil

Som person ska du vara praktiskt lagd och trivas med ett fysiskt arbete.
Du bör vara effektiv och noggrann samt ha en positiv inställning.
Det är av stor vikt att du är flexibel då andra arbetsuppgifter så som montering kan förekomma.

Krav
Godkänt prov/certifikat för nedan svetsmetoder:
- 136 MAG-svetsning med trådelektrod
- 138 MAG-svetsning med metallpulverfylld rörelektrod
- Samt erfarenhet av Stumsvets, Kälsvets samt under upp

Meriterande
Innehav av Traverskort

ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Lecor med Industrikompetens & Skill.
Tjänsten är till en början en uthyrning på 6 månader via Industrikometens & Skill, med chans till fortsatt anställning via LECOR.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka.
Logga in eller registrera ditt CV på www.industrikompetens.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Peter Meurling.

om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET