Vi söker en driven säljare till Modine i Söderköping

Är du redo för utveckling i karriären? Modine (f.d. Luvata) söker en säljare till sin site i Söderköping som har en produktionsenhet och en säljorganisation med sammanlagt drygt tvåhundra anställda.

Söderköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Försäljning
2017-07-31
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Modine utvecklar och tillverkar värmeväxlare för inomhusventilation samt för indirekt kylning av industriella applikationer såsom krafttransformatorer, generatorer, stora elektriska motorer och stationära dieselmotorer. Verksamheten präglas av ett stort tekniskt kunnande och kvalitetsmedvetande. Företaget levererar ca 20 000 värmeväxlare per år. Bolaget ingår sedan 2016 i Modine Manufacturing-koncernen och tillhör divisionen Commercial and Industrial Solutions EMEA.

dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos Modine är du ansvarig för försäljning av produkter så som värmeväxlare, kylare och batterier. Du arbetar för att möjliggöra nya affärer samt utveckla befintliga relationer med kunder inom din tilldelade marknad inom Norden och Baltikum. Du är placerad i Söderköping men reser flera dagar i veckan och arbetar med att utöka ditt nätverk i flera länder, främst Sverige, Finland, Norge, Danmark och och Baltikum.

Fokus i denna roll ligger på en strategisk nivå där din primära uppgift bygger på bearbetning av marknaden där du kommer att ansvara för befintliga kunder samt arbeta aktivt med att identifiera prospekt. Du arbetar vidare proaktivt för att marknadsföra Modines varumärke och produkter samt för att möta kundernas krav och efterfrågan på bästa sätt. Du arbetar mot att öka bolagets marknadsandelar och för att nå de årliga försäljningsmålen. Tillsammans med ett stöttande team kommer du rapportera och följa upp försäljningsaktiviteter och se till att arbeta mot uppsatta mål. Att ta in ny information och utveckling inom området ligger i ditt ansvar och kommer vara en viktig del av rollen.

din profil

Det viktigaste i rollen som säljare är din personlighet och intresse för försäljning. Det är avgörande att du själv är drivande och vill uppnå resultat. Du har ett resursstarkt team att arbeta tillsammans med och det är därför viktigt att du trivs med att samarbeta för att nå mål samtidigt som du inte är rädd för att agera och jobba självständigt.

Rollen som säljare hos Modine kräver erfarenhet och vi ser att du har arbetat flertal år inom yrket och det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning av liknande produkter. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning inom exempelvis elektronik/utveckling/mekanik eller annan relevant inriktning.

Då tjänsten innebär arbete mot den internationella marknaden så är en förutsättning för att klara rollen mycket god kunskap i engelska och svenska, både flytande i tal och skrift.

ansökningsförfarande

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvariga rekryteringskonsulter på Industrikompetens, Svanhild Johansson, 013-473 81 62 svanhild.johansson@industrikompetens.se eller Petra Pyk 011-19 94 66, petra.pyk@industrikompetens.se

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.industrikompetens.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.

Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

ANSÖK TILL JOBBET