Utvecklare av webbaserade system- PREK

PREK förstärker nu sitt utvecklarteam med ytterligare några vassa utvecklare! Ta bland annat chansen att vara med i ett tidigt skede kring utvecklingen av PREKs nästa storsäljare MiMove. Här erbjuds en roll på ett framgångsrikt företag med såväl trygga etablerade produkter som nya och spännande. Känner du dig extra hemma i databaser, eller lockas du mer av front end?

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
IT
2017-06-06
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Prek bygger system och applikationer för alla typer av branscher. Något som genom åren resulterat i kraftfulla verktyg till gruvföretag, banker, fastighetsmäklare, statliga verk, förskolor, transportföretag med flera. Det är erfarenheter som lärt oss att vi kan bygga i princip vad som helst till vem som helst. Vi har varit med och projekterat Hemnet.se och nu har vi bygget en bostadsportal för den spanska marknaden MiMove.com

Vi har två affärsstödsystem idag FasAd som har målgruppen svenska fastighetsmäklare och MiMove som har målgruppen europiska fastighetsmäklare.

Till affärsstödsystemen bygger vi webbar ofta med många kopplingar och funktioner in till affärsstödsystemen. Här kan endast fantasin sätt gränser vad som vi kan uppnå.

Vi har kontor i Linköping, Stockholm och Marbella.

dina arbetsuppgifter

Du ingår i ett team av utvecklare och kommer att vara delaktig i utvecklingen av såväl FasAd som MiMove. Det blir en mix av nyutveckling och förvaltning med många olika kontaktytor. Arbetets karaktär anpassas efter din bakgrund inom antingen databaser eller front end, men du förväntas ha viljan att utvecklas och hjälpa till där det behövs.

din profil

Viktigt för oss är att du är social, energirik och trivs med att ta ansvar för ditt jobb. Vår verksamhet präglas av entreprenörskap där besluten är snabba och du får den roll du tar. Du blir helt enkelt en viktig del i företaget och har stora möjligheter att påverka vilket vi hoppas att du vill.

För att trivas hos oss vill vi att någon av följande punkter stämmer in på dig:

• Du har ett stort intresse och kunskap rörande databaser. Vi arbetar idag med MySQL och MariaDB. Du bör vara väl förtrogen med Model-View-Controller-konceptet och duktig på att optimera SQL-frågor. Vi jobbar med komplexa databaser och detta är väsentligt för systemens snabbhet.

Eller:

• Du har en förkärlek till front end och kan både PHP och SQL. Du tycker att det är kul att arbeta med Wordpress och behärskar att göra avancerade kopplingar mellan databaser och Wordpress. Post och REST har du koll på. Kanske har du arbetat med WP-REST? Du har stort intresse för olika Javascript-ramverk och kommer vara drivande i vår ständiga förflyttning till nya tekniker.

Gemensamt för rollerna är att vi arbetar i en Linuxbaserad miljö.

ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar PREK med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Petersson, 013-473 20 65 alt. pehr.petersson@skill.se

ANSÖK TILL JOBBET