IT-TEKNIKER INFRASTRUKTUR

IT-drift - servrar, nätverk, konfiguration, systemadministration och flygande farkoster! Vad har flygande farkoster med området att göra? Svaret är ALLT!

Saab är världsledande inom sin bransch och utvecklar högteknologiska flygande farkoster för stora delar av världen. Man jobbar i en högt granskad bransch där kraven på säkerhet är enorma. Tänk dig att få jobba med det som du brinner för inom området infrastruktur! Där din vardag kommer att bidra till att skapa en säker IT-miljö som i sin tur har stor betydelse för att Saab kan fortsätta utveckla teknologi i världsklass.

Saab ska nu rekrytera ett helt team inom infrastruktur! Var ligger ditt tekniska intresse och djup? Med tanke på att behovet är brett finns alla möjligheter att anpassa rollen utifrån just ditt intresseområde inom infrastruktur!

Ansök idag!

Vi har rollen för dig som känner dig hemma inom något/några av följande områden:

• Installation, drift och support
• Systemadministration
• Projektledning
• Automatisering

OM FÖRETAGET
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Saab har 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är Saab ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Group ICT är en del av Saab koncernen och ansvarar för drift, installation, underhåll och förvaltning av företagets utvecklings- och produktionsmiljöer samt dess ingående komponenter som servrar, storage, nät, klienter mm.

Vi ansvarar även för driften av datorhallar med kringutrustning samt tillhandahåller systemutvecklingsstöd och programanpassning.

I vår verksamhet ingår teknikbevakning på områden som operativsystem, databaser, virtualisering, säkerhet och nätverk. Vi är även kravställare mot underleverantörer och övrig IT miljö inom koncernen.Verksamheten präglas av systematiskt datasäkerhetsarbete samt teknikbevakning inom angränsande verksamhetsområden.

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
IT
2017-07-05
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Du kommer att bli en del av Group ICT och vara delaktig i utveckling, drift, support samt förvaltning. Avdelningen ansvarar även för mer omfattande uppdrag som att vara med och designa samt bygga nästa generations utvecklingsmiljö för en global marknad. Arbetet sker ofta i projektform med stor fokus på IT-säkerhet.

Ett axplock av de områden som du kan jobba inom:

• Nätverk
• Lagring & backup
• Databaser
• Virtualisering
• Projektledning

Eftersom att vi rekryterar brett inom infrastrukturområdet kommer rollen att kunna anpassas utifrån just dig. Vi värdesätter din expertkunskap och ger dig gärna övergripande och fördjupat ansvar inom de områden där du har djup kunskap. Det vi kan garantera är ett flexibelt arbete med ansvar, med möjlighet att fördjupa dig inom valda områden.

Resor inom och utom Sverige förekommer.

din profil

Saab behöver utöka med kompetens inom flera olika områden på infrastruktursidan. En bakgrund inom något/några av följande områden ser vi som lämpliga:

• IT-tekniker
• Supporttekniker
• Systemadministratör
• Virtualisering
• Databaser
• Projektledare inom infra

För att trivas och leverera i rollen behöver du vara målinriktad och drivande. Noggrann samt analytisk är också viktigt. Då du har många kontaktytor både internt och externt värderar vi din kommunikationsförmåga och servicekänsla.

Vi tror att du har lätt för att växla mellan olika arbetsuppgifter och har förmågan att hålla flera arbetsuppgifter igång samtidigt.

Du har kunskap om ITIL samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess, varför svenskt medborgarskap är ett krav.

ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Saab med Industrikompetens/Skill.

Du måste söka denna tjänst via Saabs egna system, saabgroup.com, och klicka dig vidare på "Career"
(http://saabgroup.com/sv/career/job-opportunities/it-tekniker-infrastruktur/)

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka.

Vid frågor kontakta gärna någon i rekryteringsteamet på Industrikompetens/Skill

• Elise Karlborg, 013-473 20 64 alt. elise.karlborg@skill.se alt.
• Pontus Lundquist, 013-32 94 15 alt. pontus.lundquist@skill.se
• Ida Thidblom, 013-32 94 16 alt. ida.thidblom@skill.se

Tillsvidareanställning på Saab, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET