PROGRAMMERARE – BYGG UTVECKLINGSMILJÖN FÖR GRIPEN

Ditt brinnande intresse för programmering är det som vi värderar mest för den här rollen.

Vilket/vilka av följande stämmer in på dig?

• ”Hackaren” som utvecklat sina programmeringskunskaper hemma i källaren
• Nyexad programmerare från högskola-/YH-utbildning
• Erfaren programmerare

Har du sedan länge drömt om en karriär som programmerare? Eller är du redan erfaren inom området och sugen på att ta nästa steg!

Saab har rollen för dig och vill anpassa det tekniska djupet i rollen utifrån just din erfarenhet och strävan framåt!

Ansök idag!

OM FÖRETAGET
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Saab har 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är Saab ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Group ICT är en del av Saab koncernen och ansvarar för drift, installation, underhåll och förvaltning av företagets utvecklings- och produktionsmiljöer samt dess ingående komponenter som servrar, storage, nät, klienter mm.

Vi ansvarar även för driften av datorhallar med kringutrustning samt tillhandahåller systemutvecklingsstöd och programanpassning.

I vår verksamhet ingår teknikbevakning på områden som operativsystem, databaser, virtualisering, säkerhet och nätverk. Vi är även kravställare mot underleverantörer och övrig IT miljö inom koncernen.Verksamheten präglas av systematiskt datasäkerhetsarbete samt teknikbevakning inom angränsande verksamhetsområden.

Linköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
IT
2017-07-05
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att bli en del av Group ICT och jobba i nära samarbete med organisationen för IT-infrastruktur på Saab. Utveckling av system som Identity Management, Orkestrering (automatisering), databasapplikationer CMDB samt webbutveckling blir en del av ditt arbete.

Du kommer att jobba brett med områden som teknisk utveckling, testning och paketering för leverans. För dig som är erfaren inom området finns möjlighet att även jobba med arkitektur och design. Nivån på tjänsten anpassas utifrån din erfarenhet.

Är du junior erbjuds du ett superbra introduktionsprogram och mentorskap, vilket ger dig alla möjligheter att lyckas. Är du däremot erfaren utmanas du utifrån den tekniska nivå som krävs för att du ska trivas och kunna ta nästa kliv.

Resor inom och utom Sverige förekommer.

din profil

Relevant högskole-/YH-utbildning inom programmering/systemutveckling eller motsvarande efterfrågas. Kanske är du helt nyexad med ett brinnande programmeringsintresse där du genom fritidsprojekt kan uppvisa din kunskap alt. har du några års arbetslivserfarenhet inom området. Saabs behov är stort så rollen anpassas utifrån just din nivå.

Kunskap inom några av följande områden efterfrågas:

• Java
• Perl
• C
• C#
• Python
• SQL
• Designverktyg (Enterprise Architect)

Du trivs med självständigt arbete och ser samtidigt värdet av att bolla idéer och utvecklas tillsammans med dina kollegor. För att trivas och leverera i rollen behöver du vara målinriktad och drivande. Noggrann samt analytisk är också viktigt.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess, varför svenskt medborgarskap är ett krav.

ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Saab med Industrikompetens/Skill.

Du måste söka denna tjänst via Saabs egna system, saabgroup.com, och klicka dig vidare på "Career"
(http://saabgroup.com/sv/career/job-opportunities/programmerare---bygg-utvecklingsmiljon-for-gripen/)

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka.

Vid frågor kontakta gärna någon i rekryteringsteamet på Industrikompetens/Skill

• Pontus Lundquist, 013-32 94 15 alt. pontus.lundquist@skill.se
• Elise Karlborg, 013-473 20 64 alt. elise.karlborg@skill.se
• Ida Thidblom, 013-32 94 16 alt. ida.thidblom@skill.se

Tillsvidareanställning på Saab, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET