Varuflödesanalytiker till logistikföretag sökes

Mjölby
Heltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Lager/Logistik
2017-06-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

För kunds räkning söker vi ny en varuflödesanalytiker med placering i Mjölby kommun.

dina arbetsuppgifter

Du kommer vara en viktig kugge i framförallt varuförsörjningen till deras butiker via deras centrallager.

Med hjälp av analyser av försäljningsdata och input från resten av organisationen jobbar du med att fastställa rätt styrparametrar för deras automatiska påfyllnadssystem.
Detta genom att aktivt delta i det operativa arbetet men även genom att driva små och stora projekt för att driva utveckling av varuflödet med servicenivå, lönsamhet och lagervärde i fokus.
Uppföljning och rapportering av nyckeltal är en naturlig del av tjänsten.

din profil

Du har en god förståelse för ett modernt varuflöde med en förmåga att sätta varuflödet i ett större sammanhang. Kunskap om lagerstyrning, materialflöden och kapitalbindning är ett krav och du har en stark vilja att lära dig mer om detta.
Du har en stor analytisk förmåga och tycker det är kul med problemlösning, både enskilt och i grupp. Du har lätt för att analysera stora datamängder du kan kommunicera resultaten på ett enkelt sätt till resten av organisationen.

Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor inom organisationen så är det viktigt att du är flexibel, samarbetsvillig, kommunikativ och initiativrik.
Du har nyligen blivit klar med din akademiska utbildning inom logistik, planering eller liknande men stor vikt kommer även läggas vid dina personliga egenskaper.
Du har ett genuint tekniskt intresse och du har kunskap om att arbeta i ett affärssystem.
God kunskap i Excel är ett krav. Erfarenhet från detaljhandeln är meriterande.

ansökningsförfarande

Tror du att det här något för dig?
Skicka din ansökan till oss på www.industrikompetens.se. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Kristian Johansson på kristian.johansson@industrikompetens.se.

om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET