Contract Manager på 50% till spännande uppdrag på Saab i Järfälla

Till Saab i Järfälla söker vi en Contract Manager inom Global Sourcing på 50% med start i september och beräknas pågå i sex månader.

Järfälla
Deltid
Bemanning - Tjänstemän, 1 plats
Juridik
2017-07-12
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

dina arbetsuppgifter

Som Contract Manager kommer du stötta den strategiska inköpsavdelningen vid affärsjuridiska områden. Du kommer vid behov medverka i förhandlingar som som stöd till strategiskt inköp, hålla utbildningar och uppdatera mallar. Du kommer även ingå i koncernnätverket för underhåll av avtalsmallar.

Du kommer ha din placering och utgångspunkt i Järfälla men även stötta kontoret i Göteborg. Detta innebär att du cirka en dag i veckan/varannan vecka kommer arbeta från Göteborg. Upplägget på den 50%-iga tjänsten är flexibelt för att kunna passa dig på bästa sätt. Omfattningen av tjänsten kan även komma att bli mer än 50%.

din profil

Du har en affärsjuridisk utbildning samt några års erfarenhet av området. Meriterande är erfarenhet från teknikindustrin samt exportkontroll. Du är självgående, lätt att samarbeta med och tycker om samt har god förmåga att styra och guida andra.

ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan i form av både CV och personligt brev på www.industrikompetens.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Stina Bylund på mailadress stina.bylund@industrikomptens.se.

Väl mött med din ansökan!

om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET