Kund i Mjölby kommun söker Business Controller!

Mjölby
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Ekonomi/Finans
2017-07-13
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som Business Controller gentemot vår Sortiment & Inköpsavdelning med ansvar för olika former av analyser, uppföljningar och rapporteringar.
Vår Sortiment & Inköpsavdelning är navet i vår verksamhet då den ansvarar för varan ifrån att den köps in till dess att den säljs i kassan.

Du kommer att arbeta nära Inköpschef och Affärsområdeschefer och bistå med såväl löpande uppföljningar av avdelningens resultat som finansiell styrning i form av finansiell rapportering. Du kommer även att bistå i och vara delaktig och drivande i framtagande av olika business case.

Utöver ovanstående kommer du även att samarbeta med övriga controllers med återkommande periodiska uppgifter såsom bokslut, budget, prognoser samt olika former av intern rapportering. Därutöver även olika former av arbeten som bedrivs i projektform.

din profil

Vi söker en analytisk och erfaren person, med erfarenhet från detaljhandeln.
Du brinner för inköp och försäljning och har förmågan att arbeta proaktivt med den data du har till ditt förfogande.
Du är samtidigt pedagogisk i din kommunikation så att andra enkelt kan tillvarata och agera utifrån dina analyser.

Vi lägger stor vikt av förmågan att förstå och kunna förbättra olika affärsprocesser varför vi tror att du har mångårig erfarenhet från likande tjänster.

Vi söker dig som är utbildad Civilekonom eller har liknande utbildningsbakgrund eller erfarenheter. Men vi lägger även mycket stor vikt vid dina tidigare erfarenheter från liknande tjänster (Inköpscontroller, Sales controller etc.) inom detaljhandeln.

Som person söker vi dig med stort eget driv och hög integritet, du har bra ordningssinne samt förmågan att planera och organisera. Jobbet innebär att du måste kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ likväl som att kunna jobba i grupp eller projekt där din roll kan variera mellan projektdeltagare och projektledare.

Hög kompetens inom Excel och PowerPoint krävs och det är meriterande med erfarenheter från Qlick View och/eller IBS Enterprise.

Känner du att du är den som vill göra skillnad så tveka inte utan skicka in din ansökan nu!

ansökningsförfarande

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.industrikompetens.se. Har du frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på Industrikompetens, kristian.johansson@industrikompetens.se. Intervjuer och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering, Bemanning och Omställning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk

ANSÖK TILL JOBBET