Twister söker Exportsäljare

Ett företag i stark tillväxt söker säljare som gillar utmaningar!

Söderköping
Heltid
Rekrytering, 1 plats
Försäljning
2017-08-08
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Twister Cleaning Technology AB tillverkar, marknadsför och säljer diamantimpregnerade städrondeller till professionella städföretag över hela världen. Sedan lanseringen av Twister år 2006, har omsättningen växt till över 100 miljoner och inom Twister Group arbetar idag ca 36 personer. Huvudkontor med produktion, administration och exportförsäljning ligger i Söderköping, och tillsammans med dotterbolag i England och USA samt lokala säljare i Tyskland och Benelux, sker försäljningen genom ett globalt nätverk av distributörer och återförsäljare.
Twister diamantrondeller möjliggör en kemikaliefri städmetod samtidigt som de polerar golven. Detta skapar bättre resultat, sänkta kostnader och lägre miljöpåverkan jämfört med traditionella städrondeller och kemikalier. Sammantaget ger det betydligt nöjdare kunder och medarbetare i fräschare och säkrare miljöer.

dina arbetsuppgifter

För att bli framgångsrik i försäljningen av Twister diamantrondeller behöver du bearbeta flera intressenter, dels distributörer som säljer städmaterial, dels städbolag som använder materialet och dels den som äger golvet som ska städas. Twister diamantrondeller har konkreta, påvisbara fördelar både för den som vill ha rent golv och för den som städar. Du har starka säljargument både vad gäller kvalitet på städresultatet, förbättrad arbetsmiljö och minskad miljöpåverkan, detta utan att det blir dyrare än användning av traditionella rondeller. Din främsta uppgift blir att skapa en efterfrågan på produkten. Detta innebär relativt långa säljcykler där du bygger relationer och skapar förtroende för produkten och för Twister som leverantör.
Du kommer ingå i ett team med exportsäljare som tillsammans bearbetar utvalda marknader i hela världen utom England och USA där Twister har egna dotterbolag. Twister har för närvarande närvaro i 60 länder. Du rapporterar till försäljningschefen och ingår i en säljorganisation på 8 personer. Du har ett nära samarbete med Twisters tre Key Account Managers som har ansvarsområdena Retail, Cleaning Contractors och Distribution.
Arbetet innebär att du är på resande fot ca 10 dagar/månad.

din profil

Du har flera års erfarenhet av exportförsäljning med dokumenterat goda resultat. Om du har jobbat mot kunder inom retail är detta meriterande. Du har den uthållighet som krävs för att arbeta i långa cykler. Du är van att resa mycket och har en överenskommelse på hemmaplan som gör det möjligt att vara borta från hemmet längre perioder. Din förmåga att skapa och utveckla relationer är avgörande för din framgång. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, kan du flera språk är detta meriterande.

ansökningsförfarande

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Industrikompetens, Svanhild Johansson, 0720-05 99 64 svanhild.johansson@industrikompetens.se
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.industrikompetens.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.
Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

ANSÖK TILL JOBBET