”Kompetens, professionella, trevliga och snabba” – Resultat från kundundersökning

Kompetens, professionella, trevliga och snabba. Det är de fyra mest återkommande omdömena när våra kunder fritt fick nämna upp till tre ord som de tycker kännetecknar Industrikompetens & Skill. Även tillmötesgående och pålitliga förekom i stor utsträckning. Resultaten från vår årliga NKI, Nöjd kund-undersökning, har nu kommit och visar att vi snittar på 8,1 på en tiogradig skala gällande kundens helhetsintryck. Det man är mest nöjd med är vår tillgänglighet och kompetens och även samarbetet med konsultchefer och kundansvariga. 

Glädjande i undersökningen är att andelen ambassadörer är klart högre än andelen kritiker och att väldigt många gladeligen rekommenderar Industrikompetens & Skill till personer i sina nätverk. Ett av våra utvecklingsområden blir att locka ännu fler kunder att följa oss på våra hemsidor; industrikompetens.se och skill.se. Dessa forum vänder sig idag i huvudsak till kandidatmarknaden, det vill säga arbetssökande.

Stort tack till er alla som tagit er tid att svara på enkäten! Det är av stort värde för oss och vi har fått mycket intressant input att jobba vidare med. I slutet av detta år kommer ett nytt NKI-utskick igen och det ska bli intressant att få följa och utvärdera det ständigt pågående utvecklingsarbetet.

Läs mer om vårt tjänsteutbud och hur vi kan hjälpa dig och ditt företag genom denna länk.
Undersökningen har gjorts av CMA Research.

 

 

 

Inlägget ”Kompetens, professionella, trevliga och snabba” – Resultat från kundundersökning dök först upp på Industrikompetens.