Oavsett om du är tjänsteman, chef eller specialist har våra kunder spännande utmaningar för dig. Om du inte hittar något ledigt jobb som lockar dig just nu får du gärna registrera ditt CV hos oss och skicka ett mail till info@skill.se så blir du kallad till en förutsättningslös intervju om din profil är intressant.

REGISTRERA DITT CV / LOGGA IN

Områden

Placering

Uppdragstyp

 • HR Specialist- Sweden

  NAF is a leading supplier of advanced control units, actuators and valves for complete control and safe operation in the Pulp and Paper, Chemical and Petro Chemical, Oil and Gas, Power and Steelworks industries throughout the world.

  2017-05-23
  HR
  Rekrytering
  Linköping
 • Midsummer söker en driven försäljningsingenjör

  Brinner du för teknik och innovation? Vill du arbeta i en internationell och expansiv miljö med produkter som bidrar till en bättre miljö? Vill du vara med och förändra solcells/energi-marknaden? Midsummer söker nu en driven försäljningsingenjör!

  2017-05-23
  Försäljning
  Rekrytering
  Järfälla
 • Systemutvecklare till Comordo – vill du ta ett helhetsansvar?

  Möjligheten att ta ansvar, utveckla något nytt samt vara en del av en resa som bara har börjat, det är precis vad Comordo erbjuder dig!Comordo står redo att satsa vidare! Med mer kapital i bolaget och ett ökat tryck vill man nu komplettera med en riktigt skarp systemutvecklare. Se framför...

  2017-05-22
  IT
  Rekrytering
  Linköping
 • Elektronikingenjör till Saab i Linköping

  Vill du bli en del av ett häftigt projekt? För Saabs räkning söker vi nu en elektronikingenjör som vill arbeta med simulatorutveckling till Gripen E!

  2017-05-21
  IT
  Uthyrning
  Linköping
 • Elkonstruktör till Swisslog

  Har du erfarenhet av elkonstruktion men känner dig redo att axla ett större produktansvar? Triggas du dessutom av problemlösning och förbättringstänk? Då kan du bli vår nästa stjärna på Swisslog!

  2017-05-21
  Teknik
  Rekrytering
  Boxholm
 • Junior utvecklare inom datorgrafik

  Bli en del av Saabs visualiseringsteam - här söker vi dig som gillar C++, multitrådning och parallellprogrammering!

  2017-05-21
  IT
  Uthyrning
  Linköping
 • Systemadministratör med intresse för programmering

  Här söker vi dig som vill jobba brett med Linux-system! Arbetet innefattar hela produktlivscykeln; från dimensionering och utvärdering av system, via integration och leverans, till drift och underhåll.

  2017-05-21
  IT
  Uthyrning
  Linköping
 • Maskiningenjör till Siemens sökes!

  Till Siemens Industrial Turbomachinery AB i Finspång rekryterar vi nu en Maskiningenjör med projektledaregenskaper. Är du drivande, har lätt för att ta initiativ och vågar tänka i nya banor? Vill du arbeta i leveransprojekt inom turbinverksamheten med många interna och externa kontakter?...

  2017-05-18
  Teknik
  Rekrytering
  Finspång
 • Vi söker Projektcontroller till Motala Train, (en del av Alstom)

  Alstom är en global koncern med 31 000 anställda i över 60 länder. Här i Norden arbetar ca 300 personer. Vi har kontor och depåer ibland annat Stockholm, Köpenhamn, Oslo, Motala, Göteborg och Helsingborg. Alstom erbjuder allt inom spårtrafik – från själva tågen till underhåll,...

  2017-05-18
  Ekonomi/Finans
  Uthyrning
  Motala
 • Cloetta söker Förrådsansvarig

  Har du ett brinnande intresse för utvecklingsarbete och tidigare erfarenhet från förrådsarbete? Då är du den vi söker. Vi befinner oss i ett läge där vi kommer att förändra och utveckla arbetet för både förrådsansvarig och underhållstekniker och söker därför en ny...

  2017-05-17
  Lager/Logistik
  Rekrytering
  Linköping
 • DESMI söker Area Sales Manager till den svenska marknaden

  En spännande utmaning för en driven säljare med tekniskt kunnande.

  2017-05-17
  Försäljning
  Rekrytering
 • Erfarna Svetsare till Lecor i Kungälv

  Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Just nu söker vi dig som vill arbeta som svetsare på Lecor i Kungälv som erbjuder ett omväxlande och kreativt arbete i stora moderna lokaler där de har norra Europas modernaste verkstad.

  2017-05-17
  Industri/Tillverkning
  Uthyrning
  Kungälv
 • Vi söker kandidatansvarig, en nyckelroll vid rekrytering

  Som kandidatansvarig på Industrikompetens & Skill blir du en del av ett starkt och framgångsrikt team - ett energiskt, lösningsorienterat gäng där intensivt arbete kombineras med mycket skratt för att lösa de många gånger utmanande rekryteringsprocesser som man jobbar med. Ett par...

  2017-05-17
  HR
  Rekrytering
  Linköping
 • Erfaren redovisningsekonom till spännande koncern

  Är du en erfaren och kompetent ekonom som söker nya utmaningar? Freudenberg i Norrköping söker redovisningschef!

  2017-05-16
  Ekonomi/Finans
  Rekrytering
  Norrköping
 • Junior mekanikkonstruktör till Saab i Karlskoga!

  Nu har du chansen att bli en del av Saab-teamet i Karlskoga! Är du en skicklig ritningsläsare och duktig i CAD? Vi söker nu en junior Mekanikkonstruktör till det område av Saab som arbetar med Ground Combat!

  2017-05-16
  Teknik
  Uthyrning
  Karlskoga
 • Konsultsäljare till Squeed

  Våra konsulter är bland de vassaste på marknaden. Efterfrågan är stor och vi söker dig som kan hitta nya intressanta kunder där våra konsulter kan utvecklas och samtidigt tillföra specialistkompetens till kundens verksamhet!

  2017-05-16
  Försäljning
  Rekrytering
  Stockholm
 • Vi söker duktiga montörer

  Vill även du bli en del av Industrikompetetens härliga konsultgäng? Just nu söker vi 4 stycken duktiga montörer till ett av våra kundföretag i Mjölby. Ta chansen att söka redan idag och bli en del av vårt proffsiga team.

  2017-05-16
  Industri/Tillverkning
  Uthyrning
  Mjölby
 • Vill du jobba med kvalitetsfrågor i en högteknologisk 3D-verkstad?

  Vi söker dig som vill ta dig an rollen som kvalitetsansvarig för Siemens 3D-verkstad i Finspång. Du kommer att vara ansvarig för att processer och metoder för kvalitetsarbetet implementeras samt att du kommer vara den som tar ansvar för att standarder och kvalitetsverktyg uppfylls och...

  2017-05-16
  Teknik
  Rekrytering
  Finspång
 • Ekonomi-/VD-assistent till flygplatsbolag i Stockholm

  Har du både en administrativ förmåga och är social och utåtriktad? Vill du få chansen att utvecklas i en bred och självständig roll? Då kan detta vara din nästa utmaning.

  2017-05-15
  Kontor/Administration
  Rekrytering
  Stockholm
 • JUNIOR MJUKVARUUTVECKLARE MED HÅRDVARUKOLL - INBYGGDA SYSTEM

  Jobba med utveckling inom inbyggda system kan man göra på många sätt, men att bli en i teamet på Wematter, som funnits representerade på 33-listan över Sveriges hetaste startups är något utöver det vanliga! Vi kan verkligen erbjuda dig tekniska utmaningar, för vi bygger ju någonting...

  2017-05-15
  IT
  Rekrytering
  Linköping
 • Operativ Inköpare med erfarenhet till Göteborg

  Är du den inköpare vi söker för Saabs räkning? Du har minst 3 års erfarenhet som operativ inköpare och kan vänta dig en varierande roll i ett spännande företag.

  2017-05-14
  Inköp
  Uthyrning
  Göteborg
 • Produktionstekniker till Göteborg

  Vi söker just nu till Saab i Göteborg 3st produktionstekniker med inriktning mot processtillverkning eller elektrisk/mikrovågs provning.1st med inrikting mot system, 1st med inrikting mot delsystem, och 1st med inrikting mot laser.

  2017-05-14
  Uthyrning
  Göteborg
 • Safety Manager till Norrköping Airport

  Korta beslutsvägar, liten organisation och en spännande bransch är vårt erbjudande. Du som passar in i den här rollen jobbar med säkerhets- eller kvalitetsfrågor idag och vill prova dina vingar i en annan verksamhet!

  2017-05-11
  Kvalitet & Miljö
  Rekrytering
  Norrköping
 • Samordnare kvalité & säkerhet till Norrköping Airport

  Har du nyligen tagit examen och vill ha ett jobb där du kommer att få lära dig mycket, jobba tillsammans med mycket kompetenta medarbetare, i en verksamhet där kvalité och säkerhet är av yttersta vikt? Då kan det här jobbet vara något för dig!

  2017-05-11
  Kvalitet & Miljö
  Rekrytering
  Norrköping
 • Driven projektadministratör till Saab i Linköping

  Är du driven, initiativrik och serviceminded? Som projektadministratör agerar du som projektledarens högra hand i ett spännande utvecklingsprojekt på Saab i Linköping. Uppdraget startar nu i maj – sök redan idag!

  2017-05-10
  Kontor/Administration
  Uthyrning
  Linköping
 • Mjukvaruutvecklare till Siemens

  Triggas du av vad som kan skapas med hjälp av data och vilken kundnytta detta kan medföra? Till Siemens R&D-avdelning söker vi nu en mjukvaruutvecklare med fokus på eftermarknad.

  2017-05-10
  IT
  Rekrytering
  Finspång
 • Logistiker sökes till Saab Aeronautics i Linköping

  Vill du bli en del av Saab Aeronautics expanderande produktionsorganisation och därmed också en del av deras Inkanal team? Vi söker dig som är serviceinriktad och kommunikativ som i tjänsten Inkanal kommer agera som produktionsorganisationens förbindelselänk mot såväl interna och externa...

  2017-05-08
  Lager/Logistik
  Uthyrning
  Linköping
 • Ramén Valves söker teknisk innesäljare

  Har du ett stort tekniskt intresse, tycker om att skapa goda relationer och har ett affärsmässigt tankesätt? Då kan du vara personen vi letar efter! Just nu söker vi en teknisk innesäljare till Ramén Valves i Stockholm med start efter sommaren.

  2017-05-08
  Försäljning
  Rekrytering
  Stockholm
 • Trainee inom immaterialrätt - Jönköping

  Intresseras du av tekniska innovationer och lockas av tanken att över tid samarbeta med kunder för att tillsammans skapa affärsvärde? Awapatent erbjuder dig som nyutexaminerad civilingenjör, eller disputerad doktorand en unik traineeutbildning som ger dig alla verktyg för att framgångsrikt...

  2017-05-08
  Teknik
  Rekrytering
  Linköping
 • Trainee inom immaterialrätt - Linköping

  Intresseras du av tekniska innovationer och lockas av tanken att över tid samarbeta med kunder för att tillsammans skapa affärsvärde? Awapatent erbjuder dig som nyutexaminerad civilingenjör, eller disputerad doktorand en unik traineeutbildning som ger dig alla verktyg för att framgångsrikt...

  2017-05-08
  Teknik
  Rekrytering
  Linköping
 • Junior Applikationsutvecklare till Aptean i Linköping

  På Aptean finns en härlig mix av kompetenta människor som drivs av att jobba med samhällskritiska funktioner och att skapa verklig kundnytta. Vi är ett stabilt företag med ett långsiktigt tänk som nu förstärker det redan framgångsrika kontoret i Linköping city med ytterligare två...

  2017-05-07
  IT
  Rekrytering
  Linköping
 • Junior mjukvaruutvecklare för Gripen E

  I början av din karriär? Gillar du att arbeta agilt? Nu har du chansen att vara med och utveckla högteknologiska avionikfunktioner för Gripen E och andra flygande farkoster på Saab.

  2017-05-07
  IT
  Uthyrning
  Linköping
 • Junior mjukvaruutvecklare för inbyggda system inom simulering

  Vill du arbeta med världsledande produkter inom ett högteknologiskt internationellt företag? Vill du utvecklas vidare inom simulering? Ta chansen att lära av de bästa på Saab Training & Simulation i Huskvarna.

  2017-05-07
  IT
  Uthyrning
  Jönköping
 • Mjukvaruutvecklare av verksamhetskritiska system

  Hos Rala kommer du att utveckla mjukvara som är del av företagets verksamhet. Hela vår verksamhet är beroende av IT, både inom administration och i de tjänster och produkter som vi säljer. Vi ligger långt fram, men vill ligga ännu längre fram.

  2017-05-07
  IT
  Rekrytering
  Linköping
 • Mjukvaruutvecklare för kommunikationssystem inom simulering

  Nu har du chansen att utvecklas tillsammans med världsledande teknologi i ett internationellt bolag. På Saab Training and Simulation får du utmanas av det mest komplexa och högteknologiska. Är du redo?

  2017-05-07
  IT
  Uthyrning
  Jönköping
 • Nyexad och teknikintresserad utvecklare av inbyggda system

  Som junior utvecklare får du nu följa med när Toyota tar steget in i den autonoma världen och utvecklar framtidens unika truckar och smarta materialhanteringslösningar. Här utvecklar du högteknologiska lösningar och får snabbt möjlighet att testa resultatet av ditt arbete på...

  2017-05-07
  IT
  Rekrytering
  Mjölby
 • Seniora utvecklare till Aptean

  Vi vill veta vilka dina styrkor är inom applikationsutveckling, kanske kan vi tillsammans forma en intressant roll just för dig? Aptean är inne i en expansiv fas och söker dig som vill arbeta med en härlig mix av kompetenta människor som drivs av att jobba med samhällskritiska funktioner...

  2017-05-07
  IT
  Rekrytering
  Linköping
 • Teknikintresserad utvecklare av inbyggda system

  Följ med när Toyota tar steget in i den autonoma världen och utvecklar framtidens unika truckar och smarta materialhanteringslösningar. Här utvecklar du högteknologiska lösningar och får snabbt möjlighet att testa resultatet av ditt arbete på slutprodukten.

  2017-05-07
  IT
  Rekrytering
  Mjölby
 • Erfaren Facility Manager till Saab i Malmö

  Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går...

  2017-05-04
  Anläggning Fastighet
  Uthyrning
  Malmö
 • Rimaster i Rimforsa söker extrapersonal inom montering

  För vår kunds räkning söker vi nu ett antal personer som har möjlighet att arbeta extra vid behov på Rimaster i Rimforsa. Du kommer ingå i Industrikompetens och Skills poolverksamhet och kan ges möjlighet att arbeta allt från en till flera dagar i veckan. Poolverksamheten har funktionen...

  2017-05-04
  Industri/Tillverkning
  Uthyrning
  Kinda
 • Affärsdriven Exportsäljare

  Carbex är en av världens ledande tillverkare av kolborstar för kraft- och signalöverföring. Produkterna används bl.a. inom vindkraft-, medicin- & marinsegmentet. Carbex utvecklar och tillverkar kolborstar från pulver till färdig produkt i sin produktionsanläggning i Vadstena. Företaget...

  2017-05-03
  Försäljning
  Rekrytering
  Vadstena
 • Configura söker Applikationsutvecklare

  Utgör Linköping en anhalt på din resa ut i världen, eller har du kommit till Östergötland för att stanna? Kanske kastar du tärning och låter den bestämma vart du tar vägen härnäst.På Configura låter vi dig hitta din egen väg och oavsett vart resan går får du göra den...

  2017-05-03
  IT
  Rekrytering
  Linköping
 • Livsmedelsarbetare extra- och sommarjobb!

  För kunds räkning söker vi livsmedelsarbetare som kan jobba extra vid behov och under sommarperioden.

  2017-05-01
  Industri/Tillverkning
  Uthyrning
  Mjölby
 • Vi söker COO till Twister Group, Söderköping

  Vill du jobba med att utveckla och driva produktion, logistik och inköp i ett expansivt företag med internationell verksamhet och en unik produkt, som ligger i framkant när det gäller miljötänk både internt i företaget och hos våra kunder?

  2017-04-27
  Produktion
  Rekrytering
  Söderköping
 • Midsummer söker C# programmerare

  Är du i början av din karriär och brinner för teknik och innovation? Vill du arbeta med högnivå och PLC programmering i en internationell och expansiv miljö med produkter som bidrar till en bättre miljö?

  2017-04-26
  IT
  Rekrytering
  Järfälla
 • Operatör till solcellstillverkande företag!

  Brinner du för teknik och innovation? Vill du arbeta i en internationell och expansiv miljö med produkter som bidrar till en bättre miljö? Midsummer söker nu en driven Operatör!

  2017-04-25
  Rekrytering
  Järfälla
 • Vi söker en HR-chef, interim

  Till en av våra kunder söker vi nu en HR-chef som kan gå in i en interimslösning alt som konsult via oss.Företaget är beläget i Linköping men många internationella kontakter förekommer då de har kontor i flera länder.

  2017-04-25
  HR
  Uthyrning
  Linköping
 • Bygg en bättre värld med oss! Midsummer söker drivna FoU/processingenjörer

  Brinner du för teknik och innovation? Vill du arbeta i en internationell och expansiv miljö med produkter som bidrar till en bättre miljö? Midsummer söker nu ingenjörer för arbete med varierande och spännande utvecklingsprojekt.

  2017-04-23
  Teknik
  Rekrytering
  Järfälla
 • Webbutvecklare med intresse för 3D - Configura

  Utvecklingen på webben går med en rasande fart och Configura förstärker sitt redan framgångsrika webbteam med ytterligare en webbutvecklare med intresse för 3D-programmering!

  2017-04-18
  IT
  Rekrytering
  Linköping
 • Vi söker nu en konstruktör till NAF AB i Linköping.

  NAF AB finns i Linköping och är ett marknadsledande företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför ventiler för processindustrin. Företaget har en omsättning på ca. 240 miljoner kronor och har idag 70 anställda. NAF arbetar world-wide och har en exportandel på ca 75%. Sedan 2002...

  2017-04-12
  Teknik
  Rekrytering
  Linköping
 • CTT systems söker systemingenjör mot kontrollsystem

  Är du ingenjör med ett brinnande intresse för teknik? Har du dessutom en bakgrund från flygande produkter? Då kan det vara dig vi letar efter! Just nu söker CTT systems i Nyköping en driven systemingenjör mot kontrollsystem (elektronik och mjukvara). CTT systems befinner sig i en...

  2017-04-11
  Teknik
  Bemanning - Tjänstemän
  Nyköping
 • Junior ingenjör med elinriktning till Saab

  Är du nyutexaminerad och redo för ett spännande uppdrag? Vi söker dig som vill arbeta med elschemakonstruktion mot alla typer av flygande farkoster på Saab Aeronautics i Linköping!

  2017-04-11
  Teknik
  Uthyrning
  Linköping
 • Objektplanerare till Gripen

  Vi söker dig som vill anta en utmanande roll som Objektplanerare för Saab Aeronautics i Linköping. Ett spännande uppdrag väntar dig som vill vara delaktig i planeringen för utvecklingsprojekt gällande Gripen! Har du en stark personlig drivkraft och erfarenhet av planering? Ta möjligheten...

  2017-04-04
  Lager/Logistik
  Uthyrning
  Linköping
 • Nu söker vi en erfaren Supply Chain Manager till SAAB

  Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till...

  2017-03-09
  Lager/Logistik
  Uthyrning
  Linköping