Skill och Industrikompetens jobbar för kort- och långsiktiga kompetensförsörjning. Våra kunder finns främst inom industri och IT men även på den offentliga sidan. Rekrytering, bemanning, omställning och karriärprogram ingår i vårt tjänsteutbu. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Våra tjänster

Rekrytering

Skill erbjuder en kvalificerad rekryteringstjänst där du kan hitta dina framtida medarbetare. Oavsett om du söker nyutexaminerade akademiker eller personer med lång arbetslivserfarenhet hittar vi rätt kandidat.

Uthyrning

Skill har arbetat med uthyrning av akademisk kompetens sedan starten 1997. Vi har stor vana av korta uppdrag såväl som av längre. Vi kan anställa studenter på timmar eller hitta akademisk kompetens till kvalificerade tjänster. Oavsett uppdragets art eller längd kan du som kund alltid vara säker på att vi erbjuder goda arbetsvillkor för våra konsulter. Vill du veta mer? Kontakta oss eller läs mer.