Välkommen till ditt nya jobb i Göteborg, Roger!

Det är återigen dags att välkomna en ny kollega till sitt nya jobb i Göteborg! Vi är glada att få presentera vår nya Kundansvarig, Roger Kristiansson!

Klassisk sportfråga: Hur känns det?
Det känns oerhört stimulerande och spännande att få vara med och deltaga som en i laget redan från start på det nya året. Jag kommer att dela med mig av min erfarenhet i laget så att vi tillsammans kan nå ytterligare nya mål.

Vad kommer du ha för roll på Industrikompetens och Skill?
Jag kommer att jobba som Kundansvarig där jag främst kommer att bryta ny mark och hitta nya kunder och uppdrag till oss. Kommer naturligtvis att fortsätta jobba inom Industrisektorn men då jag har en stor erfarenhet av IT-sektorn blir detta också en del av min vardag att få denna del att växa.

Vad har du för bakgrund?
Jag har jobbat med marknadsföring och försäljning i över 30 år och haft ett antal olika roller under denna tid alltid med fokus på att sälja och ta hand om personal. Kommer främst ifrån IT branschen med erfarenhet ifrån den tillverkande industrin, handelsbranschen, tjänsteproducerande företag samt den offentliga- och statliga sektorn.

Vad ser du mest fram emot i ditt nya jobb i Göteborg?
Att kunna få vara med och utveckla oss till att växa i Göteborg och Malmö samt sätta vårt avtryck på marknaden att vi är ett av de främsta bemanningsföretagen i regionen. Samt att återigen få äran att jobba ihop med Peter Meurling vilket underlättar vardagen då vi redan känner varandra och jobbar otroligt bra ihop som ett team.

Är du ute efter en ny utmaning och vill byta jobb? Just nu söker Roger och Peter bland annat efter Produktionstekniker till Saab och Teknisk mjukvarutestare till Saab

Inlägget Välkommen till ditt nya jobb i Göteborg, Roger! dök först upp på Industrikompetens.